Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

STEREOVOID


Το γκρουπ ''Stereovoid'' δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013. Πρόκειται για ένα μουσική τρίο όπου παίζουνε μια μίξη ηλεκτρονικής με ροκ μουσικής. Κάποιοι τους αποκαλούν σαν synth rock μπάντα και κάποιο άλλοι δίνουν τους χαρακτηρισμούς Ambient, Downtempo, Post Rock για την μουσική τους. Η αρχική σύνθεση της μπάντας ''Stereovoid'' αποτελείτε από τους παρακάτω:
Χρήστος Μπεκίρης - Φωνή, Πλήκτρα, Κιθάρα
Κωνσταντίνος Κωνιός - Κιθάρα
Κώστας Στεργίου - Τύμπανα


O Χρήστος Μπεκίρης, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την δημιουργία των Stereovoid. Η ιδέα ξεκίνησε το 2012, όταν ο Χρήστος αποφάσισε να γράψει ηλεκτρονική μουσική η οποία αργότερα θα εκφραζόταν ζωντανά από μια rock μπάντα. Αυτό δεν άργησε να γίνει όταν βρέθηκε στον δρόμο του ο Κωνσταντίνος Κωνιός και μετέπειτα ακολούθησε και ο Κώστας Στεργίου.

Το συγκρότημα Stereovoid συμμετείχε στο ''Schoolwave 2013'', που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου του 2013, παίζοντας live το τραγούδι τους "Dreamers". Μπορείτε να δείτε το video από την συγκεκριμένη εμφάνισή τους παρακάτω:


Αυτή ήταν και η πρώτη live εμφάνιση της μπάντας ''Stereovoid'' από τότε που δημιουργήθηκε η ιδέα για την υλοποίηση μια μουσικής μπάντας.

Το Σάββατο του 14 Δεκεμβρίου 2013 παίξανε live στο Zero στην Αθήνα μαζί με τους ''Adolf Plays The Jazz'' (δες εδώ: ADOLF PLAYS THE JAZZ) και τους ''Λάμδα'' (δες εδώ: ΛΑΜΔΑ).

To Σάββατο 24 Μαΐου του 2014 συμμετείχαν στο 3ήμερο 3ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής στο six d.o.g.s στην Αθήνα.

Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησαν ένα single με τίτλο ''A Scream In The Void / African Assasin'' με δυο τραγούδια τους. Το single διανέμεται ψηφιακά από την Sonic Playground.


Την Κυριακή 6 Ιουλίου του 2014 βρέθηκαν στην σκηνή του six d.o.g.s μαζί με μια νέα μπάντα εν ονόματι ''Rack''.

Το 2015 η μπάντα ''Stereovoid'' είχε ενεργή παρουσία παίζοντας live σε διάφορους χώρους της Αθήνας (six d.o.g.s., Ρομάντσο).

Η χρονιά του 2015 θα κλείσει για την μπάντα με ακόμα ένα live στις 23 Δεκεμβρίου του 2015, στο six d.o.g.s μαζί με το γκρουπ ''Waλves'' (δες εδώ: WAλVES) και τους ''Friend of Gods''.

Η μπάντα των ''Stereovoid'' μπορεί ως τώρα να έχει παρουσιάσει μόνο μια μικρή αρμαθιά κομματιών, αλλά καταφέρνει με τον ήχο της να ξεφεύγει από την κατηγορία "άλλη μια νέα ελπιδοφόρα μπάντα". Κουβαλώντας μια διακριτική σκοτεινότητα και μια προσεγμένη αισθητική στο συνθετικό τομέα, δημιουργεί μια συμπαγή και αισθαντική ατμόσφαιρα. Έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες live εμφανίσεις στην Αθήνα.



Δισκογραφία

A SCREAM IN THE VOID / AFRICAN ASSASIN (2014)
1. A Scream In The Void
2. African Assasin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου