Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - LIVE 31/03/2017 [ΙΛΙΟΝ PLUS]

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, το συγκρότημα Γυμνά Καλώδια δίνει ραντεβού στο Ίλιον Plus.

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ_live ΙΛΙΟΝ Plus 2017

Έχοντας καινούριες μελωδίες στις βαλίτσες τους, αλλά και πολλές παλιές, τα Γυμνά Καλώδια εμφανίζονται την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ Plus, σε ένα μοναδικό live όπου θα ταξιδέψουμε παρέα τους σε έναν κόσμο που οι έρωτες πεθαίνουν και ξαναγεννιούνται, η οργή ξυπνάει και δεν δαμάζεται, το σκοτάδι έρχεται για να δώσει την σειρά του στο φως.

Θέλω, Άγιες Μέρες, οι Μικροί μας Ήρωες, Εδώ Πολυτεχνείο, η Πτώση και άλλα πολλά τραγούδια που δημιουργήθηκαν και έζησαν με συναισθήματα εκρηκτικά θα παιχτούν στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων και Κoδριγκτώνος 17, Αθήνα) από το ατμοσφαιρικό και δυναμικό power trio που για πάνω από μια δεκαετία μας χαρίζει στιγμές έντονες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Φιλοξενούμενος της βραδιάς ο Βύρων Πότσος , εξαίρετος τραγουδοποιός από την Κύπρο, που με τις μελωδίες του στην ακουστική κιθάρα και τα τραγούδια του θα μας ταξιδέψει αλλά και η Νάγια Γρανά στο ακορντεόν !!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ http://elliniko-greek-rock.blogspot.gr ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου