Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ANADELTA


Anadelta. ''Anadelta'' ονομάζεται ένα solo project που δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα. Πίσω από το project Anadelta βρίσκεται ο Δημήτρης Σφυράκης, ο οποίος ήταν μέλος στο γκρουπ ''GoodLuckWithTheBombs''. Το μουσικό ύφος του είναι ένα μείγμα από Ambient, Experimental, Instrumental και Post rock.


Η πρώτη κυκλοφορία τους, ήρθε τον Μάιο του 2013. Πρόκειται για τον δίσκο με τίτλο ''Vita Brevis''. ''Vita Brevis'' είναι στα λατινικά η φράση ''Η ζωή είναι μικρή''. Το πρώτο αυτό άλμπουμ του project Anadelta, περιέχει δέκα instrumental συνθέσεις και είναι σε ανεξάρτητη παραγωγή. Όλα τα τραγούδια είναι γραμμένα από Anadelta καθώς και το desing της έκδοσης του ντεμπούτο cd τους.

Το album ''Vita Brevis'' είναι ένα solo project με την υπογραφή Anadelta το οποίο δεν υπογραμμίζει το πόσο σύντομη είναι η ζωή (Vita brevis), αλλά το πόσο ευρεία, αχανής είναι η μουσική και το συναισθηματικό της υπόβαθρο. Ταξιδιάρικο, μοναχικό, μελαγχολικό, συνθέτει ένα μουσικό τοπίο που μοιάζει σαν να εξερευνεί με γνώση και σεβασμό ένα ευρύ φάσμα της ανθρώπινης ψυχής, υπογραμμίζοντας ίσως όχι τόσο το ότι η ζωή είναι σύντομη, αλλά το ότι την αντιλαμβανόμαστε ως τέτοια γιατί είναι όμορφη.

Όλο το album ακούγεται non-stop, καθώς μοιάζει με ενιαίο κομμάτι που ντύνει μια διαδρομή σε ένα αμερικάνικο highway με προορισμό το ίδιο το ταξίδι. Ολόκληρο το δίσκο ''Vita Brevis'' μπορείτε να τον ακούσετε εδώ: https://anadelta.bandcamp.com/album/vita-brevis.


Το άλμπουμ ''Vita Brevis'' βρίσκεται σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του 2013. Είναι ένας δίσκος που πρέπει να ακούσετε οπωσδήποτε.

Στις 16 Μαρτίου του 2015 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος με τίτλο ''Supposing We Haven't Reached A Deadend''. Και αυτός ο δίσκος είναι σε ανεξάρτητη παραγωγή. Κυκλοφορεί σε μόλις 100 αριθμημένα αντίτυπα. Μουσικά κινείται στα ίδια σχεδόν μονοπάτια με τον πρώτο δίσκο. Στην ηχογράφηση των συνθέσεων έχουν συμμετέχει στο μπάσο και σε μερικές κιθάρες ο Αντώνης Χατζημιχάλης και στο βιολί ο Χαράλαμπος Παρίτσης.

Ολόκληρο το δίσκο ''Supposing We Haven't Reached A Deadend'' μπορείτε να τον ακούσετε εδώ: https://anadelta.bandcamp.com/album/supposing-we-havent-reached-a-deadend.




Ακούστε οπωσδήποτε τις συνθέσεις τους, όσοι δεν έχετε έρθει ακόμα σε επαφή με την μουσική του  project ''Anadelta''.



Δισκογραφία

VITA BREVIS (2013)
1. Where Are You Where Am I
2. Oceans
3. Looking For Gold In An Empty Soul
4. Silence Dancer
5. Patience
6. A Garden With No Colours, A Shelter For The Lonesome
7. Together Bulletproof
8. The Light On My Right
9. For A Year
10. Finis



SUPPOSING WE HAVEN'T REACHED A DEADEND (2015)
1. Oh, The Humanity
2. The Infinite Chaos At The End Of The Tunnel
3. Karma
4. Things Left Unsaid
5. Ruthless Time
6. Somniloquy



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου