Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μια συναυλία για τον Θάνο Ανεστόπουλο

Δύο μεγάλες συναυλίες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου του 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Αφορμή για αυτήν την υπέροχη και αναπάντεχη μουσική συνάντηση είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος ο οποίος, στην προσωπική μάχη που δίνει κατά του καρκίνου, απευθύνθηκε στους μουσικούς του φίλους με σκοπό να διοργανωθεί μια συναυλία που θα επαληθεύσει τον τίτλο του τελευταίου δίσκου των Διάφανων Κρίνων, “…Και Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί!”

Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, για μία βραδιά και μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, που με πλήρη την αρχική τους σύνθεση θα συναντήσουν τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ, τους LAST DRIVE και τον ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ συνθέτοντας ένα ονειρικό line-up για αυτή τη μεγάλη μουσική βραδιά με κεντρικό άξονα την αγάπη και την ίδια τη ζωή!


Παρακάτω βίντεο, από την πρώτη από τις δύο συναυλίες, στις 10/09/2015 που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και έχουν ανέβει στο κανάλι μας στο Youtube.







Και μερικές φωτογραφίες όπως έχουν ανέβει και στην σελίδα μας στο Facebook.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου