Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

DISTORTED FUNCTION

distorted function_greek rock band_logo

Το γκρουπ ''Distorted Function'' δημιουργήθηκε κάπου στα μέσα του 2012 στην Αθήνα. Πρόκειται για είναι ένα θορυβώδες - ακουστική -  πειραματικό δημιούργημα δυο ιδιόρρυθμων μουσικών με αγγλικό στίχο. Η αρχική σύνθεση της μπάντας ήταν το δίδυμο με τα ηλεκτρικά μπάσο, που αποτελούσαν ο Άκης (aka Poly.K) και ο Δαυίδ (david). Τα φωνητικά έχει αναλάβει ο akis.

Distorted Function - greek bass band

Ο Poly.K ήταν ιδρυτικό μέλος των ''Sour Spoons''. Ο Δαυίδ (david) συμμετείχε και στην μπάντα ''Hot Potato Syndrome'' όπου ο Άκης (aka Poly.K) είχε τον ρόλο του τραγουδιστή.

Από το 2012 αρχίζουν να δίνουν κάποια live όπου τους δίνεται η ευκαιρία.

Το 2013 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά συναυλιακή για την μπάντα καθώς θα παίξουν live σε διάφορα μέρη στην Αθήνα όπως το after dark στα Εξάρχεια αλλά και σε χώρους καταλήψεων και αυτοοργανωμένους κοινωνικού χώρους.

To Φεβρουάριο του 2013 ηχογραφήθηκαν ζωντανά πέντε ολοκληρωμένες συνθέσεις του γκρουπ ''Distorted Function''. Η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας. Ήταν ένα ep με τίτλο ''live recording''. Χρησιμοποιήθηκαν δυο ενισχυτές μπάσσων, πετάλια παραμόρφωσης ήχου, μικρόφωνα και ένας ενισχυτής μικροφώνου. Σημαντικός εκφραστής της όλης προσπάθειας είναι ο aombk, o οποίος συμμετέχει με τη λύρα του στους αυτοσχεδιασμούς, ηχογραφεί και σχεδιάζει τα εξώφυλλα. Το ep ''live recording'' θα κυκλοφορήσει σε περίπου 100 αντίτυπα, τα οποία μοιράζονται χέρι με χέρι στις συναυλίες τους.

To Χειμώνα του 2013 συμμετείχαν στη συλλογή του Φανζίν / Το Ξύδι, ''Electric Soup no.2'', στηρίζοντας τις συλλογικότητες και ενισχύοντας την ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Φανζίν / Το Ξύδι, ''Electric Soup no.2

Τον Δεκέμβριο του 2013 θα κυκλοφορήσουν ένα ακόμα ep με δυο συνθέσεις. Ο τίτλος τους είναι ''Distorted Function''. Πρόκειται για τις πρώτες απόπειρες ηχογράφησης αυτού του ιδιόρρυθμου μουσικά σχήματος. Το σχέδιο του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο artben.

Στην μπάντα πλέον έχει προστεθεί και η Vania στα τύμπανα καθώς εδώ και κάποιους μήνες παίζει στα live του γκρουπ ''Distorted Function''. Η Vania ήταν μέλος του γκρουπ ''Sour Spoons'' μαζί με τον Poly.K (Άκης).

Να αναφέρω ότι την χρονιά του 2013 το συγκρότημα ''Distorted Function'' θα πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις.

Distorted Function - greek rock live

Τον Μάιο του 2014 θα κυκλοφορήσουν το single με τίτλο ''1964''. Το ''1964'' ηχογραφήθηκε στα Grindhouse studios με τη συνδρομή στον ήχο, τη μίξη και το mastering του Βασίλη Γκουβάτσου, μόνιμο σύντροφο τους και στις ζωντανές εμφανίσεις. Η ηχογράφηση των ντραμς έγιναν στα 9800 studios με τη βοήθεια του Αντώνη Κοντόζογλου.

Για το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε και βίντεο το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω:


To 2014 είναι μια ακόμα χρονιά στο ενεργητικό της μπάντας με πολλά live. Θα παίξει σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας όπως το six dogs και το k44 αλλά και σε αυτοοργανωμένους χώρους όπως η Κατάληψη Στρούγκα.


Προς τα τέλη του 2014 το drum n bass trio των ''Distorted Function'' θα παγώσει την δραστηριότητά του. Έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες live, κυρίως στην Αθήνα και έχοντας παίξει στην ίδια σκηνή με μπάντες όπως ''Dead Dranks'', ''Allochiria'', ''Sour Spoons'', ''Παιδικές Ασθένειες'' (δες εδώ: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ) και άλλες.

Distorted Function - drum n bass trio

Από το 2015 ο ''Poly.K'' θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία στην εγχώρια ανεξάρτητη μουσική σκηνή.


Δισκογραφία

LIVE RECORDING (2013)
1. intro
2. Sunset in Navaho land
3. Spellbound
4. Awaiting the scout's return
5. Higher than high
6. Roots
distorted function - live recording_Front


DISTORTED FUNCTION (2013)
1. Sunset in Navaho Land
2. Awaiting the scout's return
distorted function_ep front

distorted function_ep back

1964 (2014)
1. 1964

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου