Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ


Ο Θάνος Ανεστόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγουδιστής, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης, ζωγράφος, ποιητής. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1967.


Υπήρξε μέλος, ως τραγουδιστής, του θρυλικού πλέον συγκροτήματος ''Διάφανα Κρίνα'' (Δες εδώ: ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ) από το 1991, όταν άρχισαν να σχηματίζονται έως την παύση της κοινή τους δράσης τον Ιούνιο του 2009. Για την εποχή αυτή ο Θάνος Ανεστόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ''Ολόκληρη η εποχή των Διάφανων Κρίνων, και με τους ήλιους της και τις καταιγίδες της, ήταν η καλύτερη στιγμή στην ζωή μου''. Σε αυτά, τα σχεδόν 20 χρόνια της παρουσίας τους στην μουσική πραγματικότητα κυκλοφόρησαν τις παρακάτω δουλειές:
1994 Λιώνοντας μόνος / Κάτω απ' το ηφαίστειο (Single - Wipe Out Records)
1996 Έγινε η απώλεια συνήθειά μας (Wipe Out Records)
1998 Κάτι σαράβαλες καρδιές (Wipe Out Records)
2000 Είναι που όλα ήρθαν αργά (Single - This is my Voice Records)
2000 Ευωδιάζουν αγριοκέρασα οι σιωπές (This is my Voice Records)
2001 Καινούργιος τόπος / Κάτω απ' το ηφαίστειο (Single - ένθετο στο Fractal Press)
2003 Ο,τι απόμεινε απ' την ευτυχία (This is my Voice Records)
2005 Ο γύρος της μέρας σε ογδόντα κόσμους (Ίνδικτος)
2008 Κι η αγάπη πάλι θα καλεί (Roll Out, διανομή Sony BMG)
2008 Κι αν έσβησε σαν ίσκιος / Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά (Roll Out, Single)


Η αγάπη του για την ποίηση τον ώθησε στη μελοποίηση ποιημάτων μεγάλων ξένων και Ελλήνων ποιητών. Ποιήματα μελοποιημένα συναντάμε και σε ολόκληρη τη δισκογραφία του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα από το 1994 ως και το 2008.

Το 2001, όταν ήταν ακόμα τραγουδιστής της μπάντας ''Διάφανα Κρίνα'' κυκλοφόρησε μία κασσέτα με τίτλο ''Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδάνε'', η οποία ήταν δώρο με το περιοδικό ''Κονσερβοκούτι''. Σε αυτή την κυκλοφορία, όπου όλα τα τραγούδια ήταν μελοποιήσεις ποιημάτων, ο Θάνος Ανεστόπουλος παρουσιάστηκε με το ψευδώνυμο Άσθον Σάπτους Λέονος, το οποίο είναι αναγραμματισμός του ονόματός του! Η κασσέτα αυτή περιείχε 8 τραγούδια από 8 ποιήματα Ελλήνων ποιητών. Τα ποιήματα αυτά ήταν των ποιητών Ιωάννη Πολέμη, Μυρτιώτισσα, Ναπολέων Λαπαθιώτη, Λάμπρου Πορφύρα, Αχιλλέα Παράσχου, Νίκου Καμπά, Γιώργου Σαραντάρη και Κ. Π. Καβάφη.


Το 2009 δημιούργησε και παρουσίασε μαζί με τον μουσικό και συνθέτη Νίκο Πλάτανο, αλλά και τον Νίκο Γιούσεφ (Υπόγεια Ρεύματα, Tsiri Band) το μουσικό project ''Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν'', βασισμένο σε καινούρια τραγούδια, σε μελοποιήσεις αγαπημένων τους ποιητών, καθώς και σε ανέκδοτες ακουστικές αποδόσεις τραγουδιών από τη δισκογραφία του συγκροτήματος ''Διάφανα Κρίνα''.

Την Δευτέρα 19 Απριλίου του 2010 ο Θάνος Ανεστόπουλος μαζί με τον Νίκο Πλάτανο, τον Νίκο Γιούσεφ και την Σοφία Ευκλείδου θα παίξουν live στην "Πνευματική Εστία Νίκαιας", σε εκδήλωση προς τιμήν της ποιήτριας Κικής Δημουλά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την μελοποίηση του ποιήματος ''Πληθυντικός Αριθμός''.


Στις 28 Μαΐου του 2010 έπαιξε live στην σκηνή του Gagarin 205 μαζί με τον Τηλέμαχο Μούσα στην ηλεκτρική κιθάρα, την Σοφία Ευκλείδου στο βιολοντσέλο και τον Νίκο Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι.


Από το 2010 μέχρι τις αρχές του 2012, έκανε πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μαζί του σε αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις βρίσκονται ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin), ο Χρήστος Λιάτσος (κρουστά), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο) και ο Νίκος Γιούσεφ (μουσικό πριόνι). Να αναφέρουμε επίσης ότι τα σχέδια για τις αφίσες των συναυλιών που έδινε ο Θάνος Ανεστόπουλος εκείνη την περίοδο ήταν δικά του σχέδια.



Μάλιστα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου του 2011 και στις 3 Ιουνίου του 2011 ο Θάνος Ανεστόπουλος εμφανίστηκε live στην σκηνή του Gagarin 205. Σε αυτά τα live μαζί του ήταν ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin), ο Χρήστος Λιάτσος (κρουστά), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο), ο Λάμπρος Πηγούνης (βιολί, electronica), ο Νίκος Γιούσεφ (μπάσο, μουσικό πριόνι).

Από την μακρόχρονη συνεργασία, αλλά και φιλία του Θάνου Ανεστόπουλου με τον Νίκο Γιούσεφ έχει προκύψει και μια ηχογράφηση ενός τραγουδιού που δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε επίσημη δισκογραφία. Πρόκειται για το τραγούδι ''Η Γαλέρα'' που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:


Το 2011 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος "Newborn" των Moussas Farm από την Ankh productions. Σε αυτή την κυκλοφορία, το τραγούδι "Twelve Steps To Heaven" έχει ερμηνεύσει ο Θάνος Ανεστόπουλος. Επίσης ο ίδιος ο Θάνος Ανεστόπουλος έχει γράψει και τους στίχους, και στην ηχογράφηση του συμμετέχουν ο Τηλέμαχος Μούσας, ο Νίκος Γιούσεφ και Σοφία Ευκλείδου.


Την άνοιξη του 2012 κυκλοφόρησε από την Inner Ear ο πρώτος επίσημος προσωπικός του δίσκος. Ο δίσκος κυκλοφόρησε με μορφή cd (με ένα παραπάνω κομμάτι από ότι το βινύλιο) και σε μορφή βινυλίου. Είναι ο δίσκος με τίτλο ''Ως το τέλος'', ο οποίος περιέχει εννέα καινούρια τραγούδια του Θάνου Ανεστόπουλου. Ολόκληρο τον δίσκο ''Ως Το Τέλος'' μπορείτε να τον ακούσετε εδώ: https://innerear.bandcamp.com/album/--3. Στον δίσκο αυτό έχει μελοποιήσει ένα ποίημα του Αρσένι Ταρκόφσκι, το ''Μα κάτι άλλο ζητώ'' και ένα ποίημα του Νίκου Καββαδία, το ''Γράμμα ενός αρρώστου'' (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://favorite-greek-poems.blogspot.gr/2014/08/blog-post_27.html). Στην ηχογράφηση του δίσκου ''Ως το τέλος'' εκτός από τον Θάνο Ανεστόπουλο συμμετέχει ο Στάθης Ιωάννου και ο Μανώλης Αγγελάκης. Επίσης σε κάποια από τα τραγούδια συμμετέχουν ο Γιάννης Δημητριάδης στο hammond organ, ο Νίκος Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι, ο Γιώργος Τσαλκίδης στο κοντραμπάσο και  ο Μάριος Σαρακινός στο ντέφι.


Το καλοκαίρι του 2013 ο Θάνος Ανεστόπουλος συμμετείχε στο RockWave Fesival μαζί με το συγκρότημα ''Υπόγεια Ρεύματα'' (δες εδώ: ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ). Αυτή η συνεργασία επί σκηνής με το συγκρότημα ''Υπόγεια Ρεύματα'' είχε αρχίσει από την άνοιξη, όπου έκαναν κοινές εμφανίσεις.

Το 2014 ο Θάνος Ανεστόπουλος κάνει acoustic live εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εδώ: http://www.rockap.gr/Θάνος Ανεστόπουλος αλλά και εδώ: http://elliniko-greek-rock.blogspot.gr/2015/05/live-11042014.html, μπορείτε να δείτε και ένα report από ένα τέτοιο live που είδα στους ''Χάρτες'' στα Εξάρχεια, μαζί με τον αδερφό μου, στις 11 Ιανουαρίου του 2014.


Αυτή την περίοδο συνεργάζεται στις περισσότερες από αυτές τις εμφανίσεις του, με τον Κώστα Παρίση. Ο Κώστας Παρίσης ήταν μέλος του συγκροτήματος ''Υπόγεια Ρεύματα''.

Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε ο δίσκος ''O Tempora o mores'' του συγκροτήματος ''Norma The Band'' (δες εδώ: NORMA the band), όπου ο Θάνος Ανεστόπουλος συμμετέχει ερμηνεύοντας το τραγούδι ''Αρνηθείς'', το οποίο είναι βασισμένο στο ποίημα "Che fece..il grand rifiuto" του Κ.Π. Καβάφη (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://favorite-greek-poems.blogspot.gr/2015/05/che-fece-il-gran-rifiuto.html).

Όλα αυτά τα χρόνια ο Θάνος Ανεστόπουλος έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες κοινωφελούς χαρακτήρα. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών έπαιξε στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα. Στο ιστορικό του συγκαταλέγονται η αγάπη του για το θέατρο όπου μεταξύ άλλων έγραψε μουσική για τα θεατρικά ''Δεσποινίς Τζούλια'' του Στρίνμπεργκ και ''Σ’ αγαπώ και μου λύπης'', ενώ τραγούδι του συμπεριλήφθηκε στο ''Δον Ζουάν'' του Εθνικού Θεάτρου. Επίσης τραγούδια του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ταινίες μικρού μήκους.
Τα προσωπικά του ζωγραφικά σχέδια, παρουσιάζονται πλέον σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση, δίνοντας την ευκαιρία εικονοποίησης των στίχων του. Μπορείτε να δείτε παλιά του σκίτσα και διάφορους στίχους του σε ένα παλιό του blog εδώ http://athanasiosanestopoulos.blogspot.gr/.


Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια διαμορφώνει και δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος τραγουδοποιίας, ως στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, αφήνοντας ένα καθαρά προσωπικό στίγμα, που συστατικά του είναι η επικοινωνία και η αμεσότητα, η αυθεντική rock ματιά του, η εναλλαγή συναισθημάτων, η κατάνυξη από τον συνδυασμό ποίησης και λυρισμού και η χαρακτηριστική χροιά και δύναμη της φωνής του. Μπορείτε να ακούσετε διάφορες ηχογραφήσεις του Θάνου Ανεστόπουλου εδώ: http://thanosanestopoulos.bandcamp.com/.


Στις αρχές Μαΐου του 2015 ο Θάνος Ανεστόπουλος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πάσχει από μεταστατικό καρκίνο των οστών.


Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου του 2015 θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες συναυλίες στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη. Αφορμή για αυτήν την υπέροχη και αναπάντεχη μουσική συνάντηση είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος ο οποίος, στην προσωπική μάχη που δίνει κατά του καρκίνου, απευθύνθηκε στους μουσικούς του φίλους με σκοπό να διοργανωθεί μια συναυλία που θα επαληθεύσει τον τίτλο του τελευταίου δίσκου των Διάφανων Κρίνων, ''…Και Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί!''. Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση του γκρουπ Διάφανα Κρίνα, για δύο βραδιές και μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, που με πλήρη την αρχική τους σύνθεση θα συναντήσουν τον Γιάννη Αγγελάκα, τους Last Drive και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη συνθέτοντας ένα ονειρικό line-up για αυτές τις δύο μεγάλες μουσικές βραδιές με κεντρικό άξονα την αγάπη και την ίδια τη ζωή! Η μουσική είναι αγάπη. Και η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει και να νικήσει τα πάντα.


Στη συναυλία θα κυκλοφορήσει σε 1000 συλλεκτικά αντίτυπα το νέο βιβλίο του Θάνου Ανεστόπουλου με ποιήματα και σχέδιά του από τις εκδόσεις ''bibliotheque''. Τα πρώτα εκατό θα είναι υπογεγραμμένα με αφιέρωση από τον ίδιο.



Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πρώτη συναυλία, της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (http://elliniko-greek-rock.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html). Ο Θάνος ανέβηκε στην ίδια σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Διάφανα Κρίνα μετά από σχεδόν 6 χρόνια. Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος είπε τα εξής λόγια: «Ζούμε όση ζωή θελήσουμε να ζήσουμε, είμαστε τα Διάφανα Κρίνα»

Στις αρχές του 2016 ο Θάνος Ανεστόπουλος θα συμμετέχει σε δύο τραγούδια στον δίσκο ''Σημείο Μηδέν'' του low bap συγκροτήματος ''Ground Zero''. Πρόκειται για το τραγούδι ''Μη μου γνέψεις'' και το ''Aποκατάσταση'' στο οποίο ο Θάνος διαβάζει σκόρπιους στίχους από το ποίημα του Γιάννη Ζελιαναίου "Αυτό το ποίημα είναι για σένα". Αυτές ήταν και οι τελευταίες στούντιο ηχογραφήσεις του Θάνου Ανεστόπουλου.

Ground Zero & Θάνος Ανεστόπουλος

Επίσης στις αρχές του 2016 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος ''Σελιδοδείκτες'' του Νίκου Κολλάρου όπου στο τραγούδι ο Θάνος Ανεστόπουλος έχει ερμηνεύσει το τραγούδι ''Το τραγούδι της μορφίνας'' όπου την ενορχήστρωση και την εκτέλεση έχουν κάνει τα ''Υπόγεια Ρεύματα''.


Το Σάββατο 14 Μαΐου του 2016 ο Θάνος Ανεστόπουλος θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Παλλάς με τον τίτλο «Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού...» αποτίνοντας ένα φόρο στους αγαπημένους του ποιητές και τραγουδοποιούς αλλά και στα τραγούδια που άφησαν μουσική παρακαταθήκη τα Διάφανα Κρίνα. Ο Θάνος Ανεστόπουλος ενορχηστρώνει και αποδίδει τα ποιήματα που έγιναν τραγούδια, και τα ομορφότερα τραγούδια από τη μουσική ανθοφορία των Διάφανων Κρίνων με τη συνδρομή μιας πλειάδας εξαιρετικών μουσικών.


Συνοδοιπόροι σε αυτή τη μουσική αναδρομή οι φίλοι του (Γρηγόρης Κλιούμης και Κώστας Παρίσσης από το γκρουπ ''Υπόγεια Ρεύματα'', Μανώλης Αγγελάκης, The Boy, ΛΟΛΕΚ, Τηλέμαχος Μούσας και Νάσια Γκόφα και Mani Deum), οι οποίοι θα αποδώσουν τις ενορχηστρώσεις του σε μουσικές των Michael Nyman, Nick Cave, Nina Simone, Tom Waits, Tindersticks και άλλων. Οι συντελεστές της παράστασης ήταν οι παρακάτω:
Ενορχήστρωση – Θάνος Ανεστόπουλος (με την συνδρομή της Ειρήνης Τηνιακού)
Πιάνο – Ειρήνη Τηνιακού
Τραγούδι – Θάνος Ανεστόπουλος και Guests
Τσέλο – Σοφία Ευκλείδου
Κοντραμπάσο – Αλέκος Βασιλάτος
Μουσικό πριόνι – Νίκος Γιούσεφ
Πιάνο, vibrandoneon, samplers – Γιώργος Κατσάνος

Θάνος Ανεστόπουλος - Θέατρο Παλλάς_14-5-2016

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου του 2016 ο Θάνος Ανεστόπουλος θα δώσει μια ακόμα μοναδική και τελευταία συναυλία - παράσταση του «Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού...», όπου πραγματοποιήθηκε στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη. Μαζί του επί σκηνής ήταν ο Γιάννης Αγγελάκας (δες εδώ: ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ), ο Παύλος Παυλίδης (δες εδώ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ), ο Γιάννης Νάστας (Xaxakes), ''Jane Joe'', ''Nomic'' και Λίνα Πάβλοβα.


Ο Θάνος Ανεστόπουλος έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου του 2016, μένοντας πάντα ζωντανός στην μνήμες και στις καρδιές όλων μας...

Στις 12 Μαρτίου του 2018 θα κυκλοφορήσει, μετά θάνατον, ο δίσκος με τίτλο ''Θάνος Ανεστόπουλος''. Πρόκειται για δέκα ανέκδοτα κομμάτια του Θάνου Ανεστόπουλου που κυκλοφορούν από την Inner Ear. Τα δέκα ανέκδοτα κομμάτια του Θάνου Ανεστόπουλου κυκλοφορούν σε μια ειδική έκδοση διπλού cd που περιλαμβάνει και τα κομμάτια του δίσκου ''Ως Το Τέλος'' σε νέο mastering. Τα έξι από τα ανέκδοτα κομμάτια είναι σε δικούς του στίχους, ενώ στα υπόλοιπα έχει μελοποιήσει ποιήματα και στίχους των: Θανάση Γιαννακόπουλου, Γιώργου Ίκαρου Μπαμπασάκη, Γιώργου Μυλωνογιάννη και Ιωάννη Πολέμη. Οκτώ από αυτά τα κομμάτια κυκλοφορούν και σε album βινυλίου με τον τίτλο ''Θάνος Ανεστόπουλος''. Μπορείτε να ακούστε ολόκληρο τον δίσκο εδώ: https://thanosanestopoulos-innerear.bandcamp.com/album/--2.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος είναι μια ιδιαίτερη μορφή στην ελληνική μουσική σκηνή. Τραγουδιστής του συγκροτήματος ''Διάφανα Κρίνα'', όπου συμμετείχε και στο στιχουργικό κομμάτι των τραγουδιών αλλά και συνθέτης δικών του μουσικών δημιουργιών στην μετέπειτα σόλο πορεία του. Με εκατοντάδες live παραστάσεις ερμηνεύοντας τραγούδια από το γκρουπ ''Διάφανα Κρίνα'' και από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με μελοποιήσεις Ελλήνων και ξένων ποιητών. Είναι επίσης δημιουργών δεκάδων ζωγραφικών έργων και ποιημάτων.



Δισκογραφία

ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ (2001)
A1. Παραδειγματικόν
A2. Ω, Ναι, Το Ξέρω
A3. Εκ Βαθέων
A4. Lacrimae Retum
B1. Αλλού Να Μ' Αγαπάς
B2. Θα Βραχούμε
B3. Ήταν Μια Γυναίκα, Ήταν Όνειρο
B4. Κεριά


ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (2012)
1. Ξανάρθαν Τα Σύννεφα
2. Ως Το Τέλος Του Κόσμου
3. Το Κάθε Τι
4. Μα Κάτι Άλλο Ζητώ
5. Η Αγάπη Θα Βλαστήσει
6. Γράμμα Ενός Αρρώστου
7. Μια Σιωπή
8. Ένα Δάκρυ Κοραλλένιο
9. Τα Μικρά Παιδιά Παίζουν Με Όπλα



ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (2018)
1. Ρίζες
2. Μίλα Μου Σαν Την Βροχή
3. Μαύρος Σκύλος
4. Θυμάμαι 06:04
5. Καταραμένοι Ποιητές
6. Αυτό Που Η Αγάπη Κάμει
7. Αλλάζω Σκακιέρα
8. Νερωμένο Κρασί
9. Οι Ονειροπόλοι
10. Κρύο Μέταλλο
Θάνος Ανεστόπουλος - 2018 lp front


Θάνος Ανεστόπουλος - 2018 lp back


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου